לןגן

מרק גריסים, ירקות וחזה עוף

מאת: אתי ממן, פורסם: 25/10/2015 | 13:50
מרק גריסים, ירקות וחזה עוף

תקציר המתכון: עוד דרך להתחמם היום..

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר גדול ועמוק שמים מים,ירקות קלופים, תבלינים, חזה עוף, גריסים, מבשלים עד להסמכה שעה וחצי לערך, מעבירים את הירקות והעוף לקערה גדולה, (את הגריסים משאירים בסיר) מועכים עם מועך פירה, מחזירים לסיר, מוסיפים 2 כוסות מים, מבשלים 10 דקות נוספות..