לןגן

גלידת סורבה

מאת: לילך טייב, פורסם: 25/10/2015 | 00:33
גלידת סורבה

תקציר המתכון: טעימה! טעימה! ואיכותית ממש כמו בגלידריות!!

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הפרי הרצוי לקוביות ומכניסים למקפיא למשך יממה. שמים בבלנדר את קוביות הפרי הקפוא יחד עם שאר המרכיבים וטוחנים עד לקבלת מירקם של גלידה, מקפיאים. יש להוציא מהמקפיא עשר דקות קודם ההגשה ואז להגיש. בהצלחה!!!