לןגן

בייגל מלוח

מאת: אתי ממן, פורסם: 24/10/2015 | 21:17
בייגל מלוח

תקציר המתכון: משאיר בבית ריחות נפלאים..

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לטבילת הבייגל

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים, מוסיפים סוכר, מים, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח, מערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים למגע, מכסים עם שקית ניילון ומגבת, מתפיחים שעה, לשים ידנית פעם נוספת, מתפיחים חצי שעה, קורצים כדורים, מניחים על משטח עבודה, מגלגלים כל כדור לנקניק ארוך, מחזיקים באמצע ומגלגלים באוויר, סוגרים קצוות,

  2. מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים אבקת סודה לשתייה, מכניסים למים כל בייגל ל20 שניות, מוציאים עם כף מחוררת, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים שומשום וזעתר, אופים 170 מעלות עד להזהבה, מוציאים מהתנור ומיד מכסים במגבת לכמה דקות.

  3. מתקבל בייגל קריספי וטעים!!