לןגן

עוגת תפוזים וכדורי רפאלו

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 23/10/2015 | 13:56
עוגת תפוזים וכדורי רפאלו

תקציר המתכון: עוגת תפוזים וכדורי רפאלו🌹💗

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד ביצים ולהקציף חלבונים 5 -7 דק להוסיף את הסוכר בהדרגה.

  2. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף החלמונים השמן ומיץ תפוזים..ואת הקמח והקוקוס

  3. לאפות בתנור שחומם מראש.170 מע

  4. כ 30 -35 דק לבדוק עם קיסם.

  5. לאחר התקררות לחצות את העוגה לשניים למרוח בקצפת עם הגבינה שהקצפנו , לצפות העוגה מסביב.ולקשט בכדורי קוקוס...לחצות אותם לשניים ולהצמיד לעוגה.

  6. את הכוסות שמעל הכנתי משוקולד לבן מומס, בתבנית שקעים.

  7. תהנו הילה💟מעל העוגה שוקולד לבן מגורד..

  8. לחצות את כדורי הקוקוס לשניים ולסדר על העוגה.

  9. המסתי בתבנית שקעים שוקולד לבן וקישטתי את העוגה עם שוקולד לבן מגורד ...תהנו הילה🌹