לןגן

מוס קפוצ'ינו, מוס חלבה על בראוניז

מאת: אתי ממן, פורסם: 23/10/2015 | 09:58
מוס קפוצ'ינו, מוס חלבה על בראוניז

תקציר המתכון: עוגת החוג הנוצץ עכשיו אצלכם בבית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בראוניז שוקולד

מוס קפוצ'ינו

מוס חלבה

אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרו שוקולד, שמנת, ממרח לוטוס, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה,מוסיפים חלמונים ומערבבים, מקציפים חלבונים עם אבקת סוכר, מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים, מעבירים לתבנית עגולה 24, אופים כ 20 דקות 170 מעלות, מצננים ומסדרים שקף צמוד לדופן התבנית.

  2. מוס קפוצ'ינו - מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים גבינת מסקרפונה, מחית קפוצ'ינו, ממרח קפוצ'ינו, יוצקים על הבראוניז, מקפיאים לפחות שעתיים.

  3. מוס חלבה - ממיסים ג'לטין עם חלב מניחים בצד, ממיסים במיקרו שוקולד לבן, ממרח חלבה, חצי מיכל שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מחממים 10 שניות ג'לטין (ששמנו בצד), שופכים לתערובת ומערבבים, מקציפים 1 שמנת מתוקה, מוסיפים את תערובת המוס ומערבבים (לא מקציפים!), יוצקים על המוס ומקפיאים לילה, משחררים מהתבנית, מסירים שקף ומקשטים כיד הדמיון.

  4. הכדורים בעוגה - מוס חלבה.

  5. קישוטי שוקולד - הכנתי עם שבלונה, (ניתן להשיג בחנות כלים חד פעמי)

  6. עיטור - אבקת קקאו, שערות חלבה.

  7. טעמים שלא שוכחים מאתי ממן באהבה!