לןגן

לביבות בקר,עוף,הודו ותפוח אדמה

מאת: Anya Mazon, פורסם: 22/10/2015 | 23:18
לביבות בקר,עוף,הודו ותפוח אדמה

תקציר המתכון: לביבות טעימות במיוחד של בשר טחון בקר, הודו, עוף ותפוח אדמה🍴🍗🍖❤️

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 35, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגרדים במגררת את התפוח אדמה והבצל מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים הכל הייטב, יוצרים קציצות, מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות עד להזהבה משני הצדדים, בתאבון.