לןגן

פלאפל בשר

מאת: Shaindy Bleier-Cohen, פורסם: 22/10/2015 | 20:03
פלאפל בשר

תקציר המתכון: טעם של פלאפל אמיתי רק עם בשר במקום מרקם פלאפל.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים לבשר טחון

מרכיבים למילוי הבשר

מרכיבים לפרורים

אופן הכנה

  1. טוחנים בשר תפו״א ובצל ביחד. לאחר מכן שמים את הבשר טחון בקערה עם קמח, פטרוזיליה, מלח, פלפל, חרדל, חרדל דיז׳ון, אבקת שום, אבקת בצל וגינג׳ר. מערבבים הכל יחד בקערה. בקערה נפרדת מערבבים יחד קמח, פלפל שחור, זעתר ושומשום. בינתיים מרתיחים שמן בסיר. מכינים כדור טובלים בקמח ומכניסים לשמן הרותח למשך כ 5/6 דקות. בתאבון.