תקציר המתכון: ב 45 דקות יש ארוחה סינית ביתית בקלאס....
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לערבב בכוס את 2 כפות מים והקורנפלור ולהניח בצד
בסיר קטן לערבב את שאר המצרכים על להבה בינונית ולהביא לרתיחה עדינה.... לערבב מידי פעם
להנמיך את הלהבה ולהוסיף את תערובת הקורנפלור. בעזרת מטרפה לערבב נמרצות עד לעירבוב מלא ולבשל את הרוטב 10 דקות תוך עירבוב
לבנתיים לקחת את חזה העוף ששטפתן וייבשתן וחתכתן לאורכן 3 רצועות של 1 1/2 סמ עובי כשהקצה עדיין מחובר... לקלוע צמה ולאבטח עם קיסם את סוף הקליעה... לקחת שיפוד עץ ולהשחיל באמצע הצמה לאורכה...
למרוח את הרוטב מכל צדדיו ולהניח על תבנית ששימנתן מעט... להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ( 400 פרנהייט)... ל חצי שעה
***אם נעצתן את העוף בקיסם ויצאו נוזלים שקופים אז זה מוכן להגיש עם אורז לבן ולפזר מעל שומשום
בתאבון