לןגן

עוף עם תפוח-אדמה אפוי בתנור קצת אחרת.

מאת: לילך טייב, פורסם: 21/10/2015 | 15:32
עוף עם תפוח-אדמה אפוי בתנור קצת אחרת.

תקציר המתכון: אני אוהבת לפעמים לשנות ולשדרג מתכונים, להוסיף קצת תבלינים אחרים לפי הטעם שלי, העוף עם תפוחי האדמה הנ"ל תובל לפי פרי דמיוני וזה מה שיצא... ממש ממש טעים!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לתיבול:

אופן הכנה

  1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות ומניחים בתוך תבנית אפיה יחד עם חלקי העוף, מוסיפים שמן זית ואת הסלרי קצוץ ותבלינים ומערבבים הכל היטב. מכניסים לתנור בחום בינוני, 180 מעלות לשעה ורבע, עד שתפוחי האדמה מתרככים והעוף מבושל.