לןגן

ביסקוט שוקולד ואגוזי לוז

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 20/10/2015 | 23:28
ביסקוט שוקולד ואגוזי לוז

תקציר המתכון: החורף מתקרב.... ואיתו כל הביסקוטים שייטבלו לנו בקפה או התה החם.... אין חורף ללא ביסקוטים...

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר להוסיף את קמח, מחמצת ( או אבקת סודה אם לא משתמשים במחמצת) ביצים, מלח, קקאו, קינמון, קליפת תפוז, לערבל עם וו לישה עשק לאיחוד כל המרכיבים הבצק יהיה קשה אך אל דאגה..

  2. להוסיף בהדרגה את הסוכר ב4-5 הפוגות.

  3. להחליף את הוו לגיטרה ולהוסיף את החמאה והשוקולד המומס ולערבל עד לקבלת מחית אחידה

  4. להוסיף את האגוזים ולערבב היטב

  5. לשפוך את התערובת על תבנית עם נייר אפיה או יריעת סיליקון ולעצב לצורה מלבנית בעזרת ידיים משומנות מעט לאורך של 35 סמ על 8 סמ

  6. לאפות בתנור שחומם מראש ל 35 דקות על 175 מעלות ( 350 פרנהייט) להוציא ולקרר רבע שעה

  7. לפרוס בסכין שיננית בעובי של 1 סמ

  8. להחזיר לתנור לאפיה של 45 דקות נוספות על חום של 120 מעלות (250 פרנהייט)

  9. לקרר היטב ולקשט עם שוקולד נמס לאכסן בקופסא אטומה עד לחודש ימים