לןגן

ספינג' מגולגל בסירופ

מאת: אתי ממן, פורסם: 20/10/2015 | 10:13
ספינג' מגולגל בסירופ

תקציר המתכון: לא אמיתי כמה טעים!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

סירופ

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים, סוכר, מוסיפים מחמאה מומסת, ביצים, סוכר וניל, מים, מערבלים עד לקבלת בצק אחיד, מכסים בשקית ניילון ומעל מגבת, מתפיחים שעה, לשים ידנית פעם נוספת, מתפיחים חצי שעה.

  2. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, מגלגלים לנקניק, מחזיקים באמצע הנקניק ומגלגלים באוויר, סוגרים לחישוק ומניחים על משטח עבודה ומכסים, מתפיחים חצי שעה.

  3. מחממים שמן בסיר רחב, מטגנים ומניחים על נייר סופג.

  4. בסיר על הגז מכינים סירופ, מוסיפים מים, סוכר, תמצית וניל, מבשלים עד להסמכת הסירופ, מנמיכים להבה, טובלים את הספינג' וזוללים!