לןגן

גלידת שוקולד מילקה

מאת: Bar Shuldenrain, פורסם: 19/10/2015 | 16:20
גלידת שוקולד מילקה

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבסיס גלידה

לגלידת שוקולד

אופן הכנה

  1. להמיס את השוקולד

  2. להקציף שמנת מתוקה עד שהיא יציבה (לא יותר מידי, כדי שהיא לא תשבר)

  3. להוסיף את החלב המרוכז ולהמשיך להקציף.

  4. בקערה לערבב את השוקולד המומס , הפורט וקצת מתערובת הגלידה( רבע תערובת)

  5. שופכים את תערובת הגלידה לתערובת השוקולד ומאחדים את התערבות בתנועת קיפול

  6. מגרדים שוקולד ומוסיפים לתערובת ומקפלים

  7. שופכים לכלי מתאים, ושמים למקפיא ללילה