לןגן

משה בתיבה

מאת: Shaindy Bleier-Cohen, פורסם: 18/10/2015 | 18:06
משה בתיבה

תקציר המתכון: מהיר קל ופשוט.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים

אופן הכנה

  1. מורחים כמות נכבדה של קטשופ וחרדל דיז׳ון. לאחר מכן שמים נקניקיות ב2 או 3 שורות ישרות ואז מגלגלים שורה וחותכים חתיכות בינוניות / קטנות (לפי הגודל הרצוי). שמים בתבנית ומורחים שמן ומפזרים שומשום. שמים בתנור על 175 מעלות ל- 45 דקות. עד שמזהיב. בתאבון.