לןגן

עוגת גבינה ותותים

מאת: צביה גנח, פורסם: 31/03/2015 | 20:53
עוגת גבינה ותותים

תקציר המתכון: עוגת גבינה ותותים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים למילוי

אופן הכנה

  1. מתכון: 500 גרם גבינה לבנה 5%, 4 ביצים, כוס סוכר, 1 שמנת חמוצה ,אינסטנט פודינג וניל , סוכר וניל 1 , 1 שמנת מתוקה, 1 כוס חלב. אופן ההכנה : להקציף את החלבונים להוסיף את הסוכר להמשיך להקציף לקצף יציב להוסיף את החלמונים להוסיף את הגבינה סוכר וניל שמנת חמוצה 2 כפות אינסטנט פודינג. להעביר לתבנית עגולה 26 ולאפות בחום 170 מעלות כשבתחתית התנור להניח תבנית עם מים. לאחר שהעוגה נאפית לסגור את התנור ולהשהות 10 דקות את העוגה בתנור. לאחר שהתקררה להקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב ויתרת האינסטנט לצפות ולקשט בפרי שרוצים.