לןגן

בורקס בצק מיונז

מאת: מירי גולני, פורסם: 16/10/2015 | 06:26
בורקס בצק מיונז

תקציר המתכון: מתכון קל ומהיר להכנה בהשראתה של עפרי רונית

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים עד שנוצר בצק נעים להכנה

  2. להכניס את הבצק למקרר ל- 1/2 שעה

  3. להוציא את הבצק מהמקרר וליצור עיגולים על שיש קצת משומן

  4. ניתן למלא את העיגולים בתערובת גבינות - בגבינה בולגרית מגוררת + גבינה צהובה מגוררת + 1 ביצה

  5. אפשר גם למלא בבשר טחון. לטגן בצל קצוץ להוסיף 300 גר' בשר טחון ולטגן עד שהבשר מאפיר. להוסיף מלח, פפריקה, חצי כפית כורכום, וכפית בהרט (לא חובה). להמשיך ולטגן עד שאין נוזלים. למלא את העיגולים.

  6. ניתן למלא בגבינה בולגרית במליחות עדינה (150 גר')+1/4 קופסה חצילים על האש (100 גר') ומעט גבינה צהובה מגורדת.

  7. להבריש על הבורקסים ביצה ולפזר מלמעלה סומסום.

  8. לאפות כ- 20 רגע בחום 180 מעלות