לןגן

קרואסון שוקולד

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 15/10/2015 | 18:54
קרואסון שוקולד

תקציר המתכון: את המתכון ראיתי בקבוצה בפייסבוק די מזמן. אני לא זוכרת מי פירסמה אותו. אבל הקרדיט שייך לה :)

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 4 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים למילוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים פרט למים. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים את הכל לבצק רך. (כל קמח צורך כמות אחרת של מים)

  2. מתפיחים את הבצק פעמיים

  3. מחלקים את הבצק לכדורים, כל כדור לרדד לעלה, לחתוך למשולשים ולמרוח בבסיס המשולש את הממרח. לגלגל לצורת קוראסון ולהתפיח שוב 40 דקות.

  4. מחממים תנור על חום 180 מעלות

  5. מניחים את הקוראסונים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מברישים בביצה ואופים עד להזהבה.