לןגן

עוגיות בולו

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 14/10/2015 | 13:48
עוגיות בולו

תקציר המתכון: הערה: שכתוב כוס הכוונה לכוס חד"פ.

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 50, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות

  2. לערבב את כל חומרי הבצק פרט לקמח. להוסיף את הקמח בהדרגה וללוש- צריך להתקבל בצק קצת דביק. (אם צריך יותר קמח מהכמות שרשמתי אז להוסיף)

  3. ליצור כיכרות ולאפות עד שיזהיב.

  4. לתת לכיכרות להתקרר לחלוטין ולפרוס לפרוסות בסכין ללא שיניים (אני משאירה אותם לילה ואז פורסת)

  5. לאפות שוב כמה דקות עד שהופך לקריספי