קובה אדום
מאת: מירי לוי, פורסם: 14/10/2015 | 09:28
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 10,
זמן הכנה: 1 שעות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילוגרם סולת
-
1 כף מלח
רכיבים למרק
-
1.5 יחידה בצל קצוץ
-
1 יחידה עגבניה קצוצה
-
6 כוס מים
-
270 גרם רסק עגבניות
-
2 יחידה לימון מיץ
-
1 כף מרק עוף, מלח, פלפל, פפריקה
-
5 כף סוכר
-
2 יחידה קישואים חתוכים
-
1 יחידה דלעת
אופן הכנה
-
מטגנים בצל עם שמן
-
שופכים ירקות ומטגנים 5 דקות
-
מוסיפים תבלינים, לימון, ורסק
-
מוסיפים מים ומרתיחים
-
מערבבים שהירקות לא ידבקו בתחתית ואחכ על אש נמוכה ומוסיפים קובה