קובה אדום
			 
		
		
			מאת:  מירי לוי, פורסם: 14/10/2015 | 09:28
		
				
		
			קטגוריה: מרקים,
			מספר מנות: 10,
			זמן הכנה: 1 שעות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: קל
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						חצי קילוגרם סולת
					
 
					- 
						1 כף מלח
					
 
			
				רכיבים למרק
			
					- 
						1.5 יחידה בצל קצוץ
					
 
					- 
						1 יחידה עגבניה קצוצה
					
 
					- 
						6 כוס מים
					
 
					- 
						270 גרם רסק עגבניות
					
 
					- 
						2 יחידה לימון מיץ
					
 
					- 
						1 כף מרק עוף, מלח, פלפל, פפריקה
					
 
					- 
						5 כף סוכר
					
 
					- 
						2 יחידה קישואים חתוכים
					
 
					- 
						1 יחידה דלעת
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
מטגנים בצל עם שמן
				 
				- 
					
שופכים ירקות ומטגנים 5 דקות
				 
				- 
					
מוסיפים תבלינים, לימון, ורסק
				 
				- 
					
מוסיפים מים ומרתיחים
				 
				- 
					
מערבבים שהירקות לא ידבקו בתחתית ואחכ על אש נמוכה ומוסיפים קובה