לןגן

טולומבה בסיגנון אחר....

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 14/10/2015 | 01:18
טולומבה בסיגנון אחר....

תקציר המתכון: מעדן חלומי... ואם תשתמשו בכוכב של 6 שיניים תקבלו צורה של מגן דויד...

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. הכנת הסירופ: בסיר בינוני להוסיף מים וסוכר להביא לרתיחה עדינה ואז להוסיף לימון ולהוריד מהאש.

  2. בסיר בינוני על להבה בינונית להוסיף 2 כוסות מים להביא לרתיחה להוסיף 2 כפות חמאה או מחמאה עד שנמס...להוסיף קמח.. להוריד מהלהבה ולערבב בכף עץ עד לאיחוד... להחזיר לאש ולבשל דקה תוך כדי עירבוב.עד לקבלת בצק אחיד וחלק..להעביר לקערה נקיה שיתקרר בקערת מיקסר עם וו גיטרה לערבל 2 דקות על נמוך שיתקרר מעט...

  3. להוסיף קורנפלור וסולת.. להוסיף ביצה אחר ביצה תוך הגברת המהירות כל הפוגה... להמשיך לעבד עד לקבלת בצק רך וכמו מחית...לאחר מכן להעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב 8ממ

  4. בסיר רחב להוסיף 1.5 סמ שמן רגיל על להבה נמוכה.... להתחיל להזליף לתוך הסיר ולטגן עד לצבע שחום יפה... מיד להכניס לסירופ החמים ל 2 דקות בערך 6-7 דקות ולא צריך לחכות שיתקרר הטיגון הוא על חום נמוך

  5. ***אפשר עם שמן רגיל אותה כמות במקום מחמאה או חמאה

  6. ***אם זה לוקח קצת יותר זמן כי כנראה שהזלפת כמות גדולה והטמפ התקררה אז תעבירי טיפה את הלהבה אפילו בין נמוך לבינוני זה בסדר