לןגן

רולדת שוקולד בקלי קלות

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 11/10/2015 | 22:38
רולדת שוקולד בקלי קלות

תקציר המתכון: רולדת שוקולד -בקלי קלות🌹😍

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקציף חלבונים עם הסוכר בהדרגה. לאחר התייצבות הקצף להנמיך מהירות המקסר, ולהוסיף את שאר החומרים כולל חלמונים בהדרגה לקצף החלבונים.

  2. על תבנית התנור להניח נייר אפיה,לשמן היטב...ליצוק את התערובת ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מע כ רבע שע .

  3. להוציא את הרולדה לגלגל עם נייר האפיה ולהניח לה להתקרר

  4. להכין בנתיים קצפת משמנת מתוקה,חצי כוס חלב ואינסטנט וניל. אפשרי גם פרווה משמנת צמחית. למרוח על הרולדה לאחר שהיא התקררה. להכין גנאש לציפוי העוגה. להרתיח שמנת מתוקה להכניס לתוכה שוקולד מריר שבור לחתיכות לערבב היטב וליצוק על העוגה,ולקשט לפי טעמכם. תהנו הילה💖