לןגן

מוס שוקולד מריר ואספרסו

מאת: אתי ממן, פורסם: 11/10/2015 | 22:13
מוס שוקולד מריר ואספרסו

תקציר המתכון: הכי טעים..

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד לקוביות, מניחים בקערת מיקסר.

  2. מרתיחים על הגז חצי מיכל קצפת, תמצית וניל ואספרסו, יוצקים על השוקולד ומערבבים, מכניסים למקרר לשעה.

  3. מוסיפים לקערת מיקסר את יתרת הקצפת, מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב ומזלפים בכוסות קינוח.

  4. לקשט עם פקאן מסוכר.