לןגן

טארטלטים קרם תפוז ושוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 11/10/2015 | 11:38
טארטלטים קרם תפוז ושוקולד

תקציר המתכון: שילוב טעמים מושלם!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים קצפת צמחית, מים, אינסטנט, מעבירים חצי מכמות הקצפת לקערה, לקערת המיקסר מוסיפים קרם תפוז,מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ואחידה, מעבירים לשקית זילוף (בלי צנתר).

  2. שוטפים את קערת המיקסר, מוסיפים קצפת ששמנו בצד, ממיסים במיקרו שוקולד מריר, מוסיפים לקצפת, מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ואחידה, מעבירים לשקית זילוף (בלי צנתר).

  3. את שתי שקיות הזילוף עם קצפות מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בתוך טארטלטים, מניחים סוכריה במרכז, שומרים במקרר בקופסאות סגורות..