לןגן

סלט עגבניות ופלפל חריף (רותי)

מאת: ורד דרור, פורסם: 10/10/2015 | 07:48
סלט עגבניות ופלפל חריף (רותי)

תקציר המתכון: סלט פיקנטי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחרוץ את העגבניות למעלה בצורת X, להכניס לתנור על נייר אפייה לכ-10-15 דק' עד שהקליפה נפרדת והעגבנייה מעט התרככה - לא יותר מדי,.להוציא מהתנור ולקלף את הקליפה, היא יוצאת בקלות. לחתוך את העגבניות לקוביות, לקצוץ את השום דק, לחתוך את הפלפל החריף לערבב עם השמן והתבלינים לטעם ולחריפות הרצויים.