לןגן

מוס פירות - מנגו, תות, פסיפלורה, דובדבנים

מאת: אתי ממן, פורסם: 09/10/2015 | 22:54
מוס פירות - מנגו, תות, פסיפלורה, דובדבנים

תקציר המתכון: מוס פרווה מושלם!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים פירות קפואים, ניתן לקנות מחית פירות, אני קונה פירות טריים בסוף עונה ומקפיאה לפרוזן, גלידות ועוד..

  2. מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, ממסים שוקולד עם 250 גרם שמנת מתוקה, מוסיפים לקצפת, מוסיפים כוס פרי טחון (לפי בחירה) מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף (בלי צנתר), מזלפים בכוסות חצויים או כל כוס קינוח, יוצקים מעט מהרוטב, מפזרים מעל בוטנים מקורמלים, או/שוקולד או/קרוקט אגוזי לוז.