לןגן

סלט פטריות וסלרי

מאת: ורד דרור, פורסם: 09/10/2015 | 20:16
סלט פטריות וסלרי

תקציר המתכון: לשפוך את הרוטב כשעה לפני ההגשה לספיגת טעמים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. לפרוס את הפטריות לפרוסות דקות, לקצוץ את גבעול הסלרי דק-דק, לקצוץ את אגוזי המלך חיתוך גס להכניס ביחד עם החמוציות לקערה.

  2. לערבב את כל חומרי הרוטב היטב ולשפוך מעל כשעה לפני ההגשה לספיגת טעמים.