לןגן

צ׳יפס עם שום וגבינה

מאת: Anya Mazon, פורסם: 07/10/2015 | 17:11
צ׳יפס עם שום וגבינה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את התפוחי אדמה וחותכים אותם למקלות צ׳יפס, ומבשלים אותם עד שהם חצי מוכנים כ-20-25 ד׳ק

  2. מסננים את הצ׳יפס ומכניסים לקערה מלאה בקרח ל2-3 ד׳ק

  3. מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הצ׳יפס ומטגנים כ-7 ד׳ק, מוסיפים פרוסות של שום וחתיכות של הגבינות והמלח ומערבבים

  4. סוגרים את המחבת עם מכסה ל-2-3 ד׳ק, מכבים את האש ומגישים.