לןגן

קרם קפה ושוקולד מריר

מאת: Anya Mazon, פורסם: 04/10/2015 | 23:05
קרם קפה ושוקולד מריר

תקציר המתכון: קרם קפה ושוקולד מריר, מבריק, קל להכנה וטעים, ניתן לאכול חם וקר😋🍫🍫🍫

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס את החמאה בסיר קטן על אש בינונית

  2. לשבור את השוקולד ולהוסיף לסיר

  3. להוסיף את השמנת, הסוכר, הקפה והחלב

  4. לבשל ולערבב הכל ביחד ללא הפסקה על אש קטנה/בינונית

  5. כשהקרם נהיה חלק ללא גושים ומבריק מכבים את האש ומעברים לאן שאתם רוצים.

  6. הצעות הגשה: 1.ציפוי לעוגה 2.מילוי לקרפ/בלינצ׳ס 3.לכוסות אישיות-לאכול חם 4.לקינוחי כוסות עם קצפת ועוד..