לןגן

עוגת גבינה-ריקוטה

מאת: Noy Segal, פורסם: 04/10/2015 | 16:54
עוגת גבינה-ריקוטה

תקציר המתכון: עוגת ריקוטה עם נגיעת לימון ושקדים מושלמת..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה אחת לערבל את החלבונים כמחצית מכמות הסוכר-120 גרם

  2. בקערה שניה לערבל במיקסר את החמאה והמחצית השניה של הסוכר

  3. להוסיף את החלמונים אחד אחד לתערובת החמאה

  4. להוסיף את גרידת הלימון,הועיל וקמח השקדים המנופה לחלמונים

  5. לקפל את הריקוטה לתערובת החלמונים

  6. לקפל את החלבונים לתערובת החלמונים

  7. לאפות במשך 40-45 דק בחום של 200 מעלות. חשוב מאוד! אחרי 25 דקות בתור לכסות את התבנית בנייר אלומיניום ולהמשיך את האפיה.

  8. לתת לעוגה להתקרר במקרר במשך כמה שעות עד לילה

  9. בתאבון!!❤