לןגן

סופריטו של אמא

מאת: מירי לוי, פורסם: 02/10/2015 | 17:58

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לעוף

רכיבים לתבשיל

אופן הכנה

  1. נחתוך את התפוא ונטגן בשמן עמוק

  2. בד בבד נטגן את העוף בסיר עם כורכום, מלח, פלפל ושום ונמלא אותו בסיר עם מים. בסוף נשפוך את המים לתפוא.

  3. לאחר כל שכבה שיוצאת מהסיר של הטיגון נפזר הל.

  4. נסנן את המים מהסיר עם השוקיים

  5. נסדר את תפוא עם השוקיים בסיר ובסוף נוסיף את המים שיכסו את התפוא והשוקיים

  6. נרתיח ואחכ נבשל את אש נמוכה לפחות שעה עם מכסה סגור

  7. נוסיף במידת הצורך מלח ופלפל