לןגן

פלפל/חציל/בצל ממולא

מאת: מירי לוי, פורסם: 02/10/2015 | 17:34

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים לממולא

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. מכניסים לבלנדר את הבצל, הכרפס והפטרוזיליה ומוסיפים לעגבניות עם הרוטב

  2. מכניסים הכל לממולאים

  3. מטגנים מעט את החצילים או הפלפלים עם שמן

  4. בצלחת נפרדת מערבבים את כל התבלינים עם הרסק במים חמים

  5. ממלאים את הסיר 3/4 כמות במים

  6. אם רוצים למלא בצלים- יש להרתיח אותם תחילה ואז להפריד בין השכבות