חציל, פלפל ובצל ממולא של אמא
מאת: מירי לוי, פורסם: 02/10/2015 | 17:08
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 5,
זמן הכנה: 2 שעות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
רכיבים לעיסה
-
2 יחידה בצל
-
1 יחידה כרפס, פטרוזילה
-
2 יחידה עגבניות קצוצות ללא קליפה
-
1 כוס אורז
-
2 כף שמן
-
1 כף מלח, פלפל, בהרט, אגוז מוסקט, אבקת מרק, כמון
-
2 כף רסק עגבניות
אופן הכנה
-
לרסק בבלנדר את הבצל, כרפס ופטרוזיליה
-
להוסיף לאורז עגבניות, את העיסה מהבלנדר, תבלינים ומעט רסק
-
למלא את החצילים
-
למלא במים את הסיר עד הסוף ולבשל