לןגן

עוגיות פאדג'שוקולד ושוקולד צ'יפס

מאת: אתי עג'מי, פורסם: 01/10/2015 | 13:56
עוגיות  פאדג'שוקולד ושוקולד צ'יפס

תקציר המתכון: עוגיות רכות ומהממות, אפשר חלבי עם חמאה, ואפשר פרווה עם מחמאה!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 27, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. : 125. גרם חמאה רכה 125. גרם שוקולד. 1/4 כוס סוכר. 1/4 כוס סוכר חום(אם אין אז סוכר לבן). 1.כפית תמצית וניל. 1. ביצה. 1 כפית תמצית רום (אם רוצים) 4. כפות קקאו. 1. כפית אבקת סודה לשתיה. קמצוץ מלח. 200 גרם שוקולד צ'יפס או שוקולד מפורר. אופן ההכנה:את הסוכר והחמאה במיקסר עד שיהיה קרם אחיד. מוסיפים 125 גרם שוקולד מומס ומערבבים היטב. מוסיפים ביצה קרה ואת הוניל ומערבבים. בקערה נפרדת את כל החומרים היבשים (קמח קקאו סודה לשתיה והמלח). מוסיפים את תערובת היבשים לקערת החמאה והקקאו, לערבב לתערובת אחידה,מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים,יוצרים כדורים קטנים בעזרת ידיים רטובות מעט, ולהניח על נייר אפייה. לאפות בחום 170 מעלות 8-10 דקות בלבד! מצננים, ובהצלחה!