לןגן

ואילו הברבורים שלי.....

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 01/10/2015 | 02:47
ואילו הברבורים שלי.....

תקציר המתכון: Yummyyyyyy

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

לקרם:

אופן הכנה

  1. בסיר בינוני להביא את החלב,מים חמאה, מלח וסוכר לרתיחה עדינה למספר שניות להוריד מהלהבה..

  2. לסנן פנימה את הקמח ולערבב עם כף עץ עד לאיחוד המרכיבים...

  3. להחזיר לאש גבוהה ולערבב בהתמדה ל2 דקות או עד שהבצק ניפרד מדפנות הסיר...

  4. להעביר לקערה נקיה ולתת להתקרר על השיש 15 דקות או עד שהתקרר למצב חמים

  5. לערבב את הביצים ולהוסיף ב2 הפוגות לתוך הבצק החמים תוך כדי עירבוב עם כף עץ עד לקבלת קרם אחיד

  6. לחמם תנור לחום של 230 מעלות

  7. להכין תבנית עם נייר אפיה או יריעת סיליקון

  8. להכין שקיות זילוף אחת עם צנטר צינורי בקוטר של 2 ממ וצנטר כוכב פתוח בקוטר של 8-10 ממ בעדינות למלא את שקיות הזילוף ולעצב את הצורות של הצואר והגוף לבזוק מעל אבקת סוכר לאפות במדף האמצעי ל 5 דקות ואז להוריד את החום ל 180 ולאפות ל 30 דקות. לכבות את התנור ולהשאיר את הפחזניות ל 15 דקות עם הדלת פתוחה מעט להוציא ולקרר לגמרי.

  9. להקציף את הגבינה עם הסוכר לקרם אחיד להוסיף תמצית וניל וזרעי הוניל להקציף היטב לשפוף פנימה את השמנת מתוקה ולהקציף לקצף עמיד אך רך לא להקציף יותר מידי אחרת יקבל מקרם גבינתי

  10. לחתוך את כל פחזניות כשהבסיס הוא בעובי של 2-3 ממ את החלק העליון לחצות ל2. לבזוק מעל אבקת סוכר. לזלף את הקרם בתחתיות ולסדר את הכנפיים ובאמצע להניח את צוואר הברבור