לןגן

חזה עוף ברוטב סויה

מאת: Anya Mazon, פורסם: 30/03/2015 | 23:34
חזה עוף ברוטב סויה

תקציר המתכון: מתכון קל, מהיר וטעים (הטעם נפלא המראה קצת פחות) ניתן להגיש עם פירה, פסטה וכל תוספת אחרת לטעמכם, *זה מתכון מצויין לאימהות שחזרו מאוחר מהעבודה וצריכות לבשל מהר ארוחת צהריים לילדים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את החזה עוף לחתיכות בינוניות, מחממים את השמן במחבת ומטגנים את החזה עד שהוא נהיה לבן

  2. חותכים את הבצל לפי הגודל הרצוי ומטגנים אותו קלות עם החזה (חצי דקה או דקה)

  3. מוסיפים את הרוטב סויה והמלח ומטגנים הכל ביחד עד שכמעט כל הנוזלים נעלמו והחזה והבצל קיבלו צבע חום, זהו, בתאבון.