לןגן

ספגטי בולונז עם חזה עוף

מאת: אתי ממן, פורסם: 29/09/2015 | 12:35
ספגטי בולונז עם חזה עוף

תקציר המתכון: ארוחה קלה וטעימה..

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים חזה עוף עד להתרככות, שוטפים ומצננים, עם היד חותכים לרצועות קטנות, שמים בצד.

  2. בסיר גדול עם מים שמים ספגטי, מוסיפים 2 כפות שמן, כפית מלח, מרתיחים עד להתרככות, מעבירים למסננת, (לא שוטפים).

  3. בסיר רחב שמים בצל מטוגן, חזה עוף (חתוך לרצועות), תבלינים, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מוסיפים ספגטי ומערבבים.