לןגן

מאפינס תירס

מאת: מירי גולני, פורסם: 27/09/2015 | 21:19
מאפינס תירס

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד את תפוחי האדמה ואת הבצל.

  2. לא לסחוט את תפוחי האדמה והבצל, כדי שהמאפינס לא יצאו יבשים מדי. רק לשפוך את המים שהצטברו בקערה.

  3. להוסיף לקערה את שאר המצרכים ולערבב. להשאיר בצד מעט גבינה צהובה מגוררת על מנת לפזר על המאפינס לפני האפיה.

  4. ניתן להכין את המאפינס ללא הגבינות ואז הם יהיו פרווה.

  5. מאחר והמאפינס כמעט ולא תופחים, ניתן למלא את השקעים במלוא גובהם.

  6. לאפות ב- 180 מעלות כ- 40 דקות עד שישחימו מעט. לבדוק אם מוכנים בשיטת הקיסם.