לןגן

עוגת גבינה קרה בטעמים שונים

מאת: אתי ממן, פורסם: 26/09/2015 | 11:25
עוגת גבינה קרה בטעמים שונים

תקציר המתכון: כל אחד יהנה מטעם שונה!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מלית גבינה

לציפוי בטעמים

לזילוף

אופן הכנה

  1. מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים סוכר, גבינות, אינסטנט, תמצית וניל, מרססים ספריי שמן בתבנית מחולקת, יוצקים את הבלילה עד 1 ס"מ לפני הסוף (לציפוי טעמים),מקפיאים לילה.

  2. מכינים ציפוי טעמים עוגיות אוראו - טוחנים במעבד מזון, מערבבים עם חמאה מומסת, יוצקים על משולש ומיישרים. חמאת בוטנים - ממיסים במיקרו 10 שניות, יוצקים על משולש ומיישרים. ממרח לוטוס - ממיסים במיקרו 10 שניות יוצקים על משולש ומיישרים. שוקולד לבן - ממיסים במיקרו עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים. שוקולד חלב - ממיסים במיקרו עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים. רוטב פסיפלורה - יוצקים על משולש ומיישרים. פירות יער - טוחנים במעבד מזון עם כף אבקת סוכר, יוצקים למשולש ומיישרים. ריבת חלב - ממיסים במיקרו 10 שניות, יוצקים למשולש ומיישרים. נגמרו המשולשים!!! חחח מקפיאים כ 4 שעות, בעדינות מחלצים את העוגה מהתבנית, מסדרים בכלי הגשה.

  3. מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בחלק הרחב של המשולש ומקשטים לפי טעם הציפוי (ראו תמונה).. שומרים את העוגה במקרר, או במקפיא ולהוציא חצי שעה לפני הגשה...

  4. העוגה רק נראית מסובכת!!!

  5. *** רוטב פסיפלורה ניתן להשיג בחנויות מתמחות באפייה, תמונה מופיעה מתחת למתכון..