לןגן

וופל בלגי

מאת: Noy Segal, פורסם: 25/09/2015 | 20:20
וופל בלגי

תקציר המתכון: וופל בלגי מקסים וטעים שרוצים עוד!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים והסוכר כארבע דקות

  2. להוסיף את שאר הנוזלים ולערבל במהירות קטנה

  3. להוסיף את היבשים

  4. לשמן ולחמם את המחבת על אש בינונית

  5. למלא בעזרת במצקת את המחבת עד כיסוי החלק התחתון כמעט לגמרי

  6. לסגור את המחבת ולחמם כשתי דקות על כל צד עד להשחמת הוופל

  7. בתאבון!❤