לןגן

מוס שכבות שוקולד מקופלת

מאת: אתי ממן, פורסם: 25/09/2015 | 18:28
מוס שכבות שוקולד מקופלת

תקציר המתכון: עוגה נדירה ביותר!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מוס שוקולד חלב

מוס שוקולד לבן

מסגרת לעוגה

אופן הכנה

  1. מסדרים שוקולד מקופלת מסביב לתבנית צמוד לדופן.

  2. להכנת מוס שוקולד חלב - מערבבים ג'לטין עם מים קרים שמים בצד, ממסים במיקרו שוקולד חלב, שוקולד מקופלת, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מחממים במיקרו 10 שניות בלבד ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מקפלים עם השוקולד, (לא מקציפים).

  3. להכנת מוס שוקולד לבן -מערבבים ג'לטין עם מים קרים שמים בצד, ממסים במיקרו שוקולד לבן, שוקולד מקופלת, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מחממים במיקרו 10 שניות בלבד ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מקפלים עם השוקולד, (לא מקציפים), יוצקים את שתי התערובות במקביל ובעזרת מזלג מערבבים בין שני הטעמים, מקפיאים כ 5 שעות ומחלצים מהתבנית.