לןגן

שניצל מצופה בקמח מצה

מאת: סופיה , פורסם: 29/03/2015 | 23:51

תקציר המתכון: אחד המאכלים שזכורים לי עוד מימי הילדות הוא השניצל. אני אוהבת שניצלים באמצע השבוע וגם בשישי או שבת בצהריים כפינוק מושלם שאני ובן זוגי זוללים ;) אני אוהבת שניצל גם בפסח ובשביל להנות ממנו גם בפסח מצ"ב המתכון.

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את חזה עוף בחרדל כמה שעות לפני ההכנה

  2. מערבבים קמח מצות עם שאר התבלינים

  3. מצפים את השניצל בקמח מצה המתובל ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.

  4. הערה: מי שלא אוכלי קטניות אפשר להשמיט את השומשום.