תקציר המתכון: אחד המאכלים שזכורים לי עוד מימי הילדות הוא השניצל. אני אוהבת שניצלים באמצע השבוע וגם בשישי או שבת בצהריים כפינוק מושלם שאני ובן זוגי זוללים ;) אני אוהבת שניצל גם בפסח ובשביל להנות ממנו גם בפסח מצ"ב המתכון.
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
משרים את חזה עוף בחרדל כמה שעות לפני ההכנה
מערבבים קמח מצות עם שאר התבלינים
מצפים את השניצל בקמח מצה המתובל ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
הערה: מי שלא אוכלי קטניות אפשר להשמיט את השומשום.