לןגן

חמאת בוטנים בציפוי שוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 24/09/2015 | 00:50
חמאת בוטנים בציפוי שוקולד

תקציר המתכון: לאוהבי חמאת בוטנים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מקציפים חמאה, חמאת בוטנים, גבינת שמנת, אבקת סוכר, קורט מלח, טוחנים דק במעבד מזון עוגיות חיוכים, מוסיפים לתערובת וממשיכים בהקצפה, מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה, יוצרים כדורים, מניחים בתבנית סיליקון כדורים, מכניסים מקל מגנום במרכז,מקפיאים חצי שעה, ממיסים שוקולד, טובלים חצי כדור, מנערים שאריות שוקולד, מניחים בתבנית אלומיניום מרופדת בנייר אפייה, מכסים בנייר כסף ושומרים במקרר..