לןגן

מרק גולש

מאת: Hani Mor, פורסם: 23/09/2015 | 23:54
מרק גולש

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצל לפרוסות מטגנים עד שמזהיב שוטפים היטב את הבשר ומכניסים לטיגון עם הבצל מוסיפים את היין מוסיפים פפריקה ,ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה עד שהבשר רך מוסיפים כל פעם מים קולפים את התפוח אדמה מחלקים לרבעים ומוסיפים לבשר מוסיפים את הרסק ואבקת המרק עד אשר התפוח אדמה מתרכך אפשר להוסיף מעט כורכום