לןגן

רולדת תמרים

מאת: Hani Mor, פורסם: 23/09/2015 | 23:34
רולדת תמרים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מילוי: אפשר למלא במה שרוצים: ריבות, אגוזים וקינמון וסוכר, ממרח שוקולד ,ממרח תמרים ואגוזים אני הכי אוהבת את התמרים או פירות יבשים חתוכים קטן ואגוזים אופן ההכנה: לשים את כל המרכיבים בקערה וללוש עד קבלת בצק רך ואחיד, במידה והבצק רך מדי להוסיף מעט קמח בהדרגה. לחלק את הבצק ל- 4 כדורים לחמם תנור מראש ל180 מעלות. לפתוח את כדורי הבצק עם מערוך - לא דק מדי שלא יקרע - למרוח את התערובת שבחרנו,לגלגל ולהניח בתבנית על נייר אפיה. אפיה כ- 20 דקות - לוודא שהרולדות לא משחימות (נשרפות). מוצעים וחותכים לפרוסות אבות כשהרולדות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר.