לןגן

פרח עוף ממולא חגיגי ברמות על

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 23/09/2015 | 17:51
פרח עוף ממולא חגיגי ברמות על

תקציר המתכון: העוף הממולא הכי טעים בתבל!! והמראה האלגנטי.. איך אפשר לסרב לפרוסה...אז זהו שאי אפשר.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

להברשת העוף לפני הצליה

לרוטב

אופן הכנה

  1. להניח קוביות קטנות - לחם או חלה בתבנית לזרות מעל מלח ופלפל שחור ומעט שמן

  2. על חום בינוני של 180 מעלות להכניס לתנור ולהצנים (צנימים) לא לשרוף את הלחם... ל 15-20 דקות ולתת להתקרר בצד להוסיף לצנימים כף כוסברה קצוצה,אגוז מוסקט,כורכום, אבקת מרק עוף וכפית מלח

  3. בסיר בינוני להוסיף כוס וחצי מים רותחים או ציר עוף עם 2 כפות שמן

  4. להביא לרתיחה ואז להוסיף את הצנימים בפנוכו לערבב ולהניח בקערה להתקרר לגמרי כשהנוזלים ייספגו בתוך הצנימים.

  5. לבנתיים במחבת להוסיף בצל קצוץ עם כף שמן לבשל על להבה בינונית 4 דקות עד שיהיו שקופים להוסיף פטריות קצוצות ולבשל עוד 5 דקות לתבלן עם מלח ופלפל שחור...להוסיף גזר קצוץ ולבשל עוד 4 דקות.

  6. להוסיף למחבת את הצנימים המתובלנים ולהניח להתקרר לגמרי

  7. אפשר להכניס למקרר עטוף בנילון נצמד עד למילוי.

  8. תראו את סרט ההדרכה איף להוציא את העצמות מהעוף. למלא את העוף ואז לקשור קשירת פרח.

  9. http://m.youtube.com/watch?v=0MBYdoSMk1Y

  10. לאחר שסיימתן למלא ולקשור. לעטוף בנילון ניצמד ולמקרר לפחות לשעה.

  11. בסיר רחב להוסיף שמן על להבה בינונית...להוסיף בצלים ולבשל 10 דקות עד להשחמה זהובה

  12. להוסיף את כל המצרכים ולהביא לרתיחה עדינה או עש שהסמיך מעט.

  13. להניח בצד

  14. לחמם תנור לחום של 200 מעלות

  15. בקערית קטנה להוסיף 2 כפות שמן כפית מלח,פלפל שחור ,סוכר חום ו 2 כפות קולה (אופציה)

  16. לערבב היטב ולמרוח היטב את העופות... להכניס לתנור ולצלות ל חצי שעה עד 45 דקות או עד שקיבל צבע יפה

  17. מידי פעם להבריש עם הנוזלים את העוף.

  18. להוציא מהתנור ולהכניס לתוך הסיר של הבצלים ולבשל על להבה נמוכה 25 דקות. לפני ההגשה להכניס לתנור מתחת לגריל למספר דקות בכדי לתת צריבה מעל.

  19. לתת להתקרר מעט ואז לגזור את החוטים מלמטה ולפרוס.

  20. להגיש עם אורז לבן והרוטב בצלים