לןגן

גונדי

מאת: איתמר ומוריה אדוט, פורסם: 29/03/2015 | 18:05

תקציר המתכון: מאכל פרסי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, יוצרים כדורים ומכניסים אותם לסיר עם מים רתוחים.

  2. בתוך המים שמים כפית וחצי כמון, 2 כפיות כורכום, 2 כפות אבקת מרק וחצי כף מלח.

  3. נותנים לזה רתיחה ו-40 דק' על אש בינונית.

  4. בתאבון! המתכון של אימי ציונה שתחי'