לןגן

עוגיות חמאת בוטנים

מאת: אתי ממן, פורסם: 19/09/2015 | 21:59
עוגיות חמאת בוטנים

תקציר המתכון: רכות וטעימות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 80, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים מחמאה, אבקת סוכר, חמאת בוטנים, מוסיפים קמח בהדרגה , מערבבים עד לקבלת בצק פריך, יוצרים כדורים קטנים, מניחים בתבנית על נייר אפייה במרווחים של 2 סמ', משטחים את הכדור עם מזלג בעדינות, מידי פעם מקמחים את המזלג שלא ידבק לכדור, אופים 170 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות מעט בערך 20 דקות, מפזרים קינמון בעודם חמים.

  2. טיפ להצלחת בצק פריך - לא ממיסים מחמאה במיקרו! מוציאים מהמקרר שעתיים לפני השימוש, או להכניס למיקרו ל30 שניות להתרככות בלבד!.. ב ה צ ל ח ה !