תקציר המתכון: תבשיל שעועית עם בשר ברוטב עגבניות
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לפרוס את החצילים לרצועות גדולות, למרוח בשמן זית, לסדר בתבנית אפיה ולאפות עד שיזהיב.
את הבשר לטגן במעט שמן מכל הצדדים ולהוסיף מים עד גובה הבשר + כוס מים נוספת. להרתיח את הבשר ואחרי הרתיחה לבשל על אש קטנה במשך שעתיים.
להוסיף את העגבניות המרוסקות והרסק יחד עם התבלינים והבמיה/ שעועית ולתת לזה רתיחה.
לסדר את החצילים מעל בצורה יפה ולבשל על אש קטנה במשך חצי שעה.
בתאבון! המתכון של אימי היקרה ציונה שתחי'.