לןגן

חורשט במיה ירוקה

מאת: איתמר ומוריה אדוט, פורסם: 29/03/2015 | 17:50

תקציר המתכון: תבשיל שעועית עם בשר ברוטב עגבניות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרוס את החצילים לרצועות גדולות, למרוח בשמן זית, לסדר בתבנית אפיה ולאפות עד שיזהיב.

  2. את הבשר לטגן במעט שמן מכל הצדדים ולהוסיף מים עד גובה הבשר + כוס מים נוספת. להרתיח את הבשר ואחרי הרתיחה לבשל על אש קטנה במשך שעתיים.

  3. להוסיף את העגבניות המרוסקות והרסק יחד עם התבלינים והבמיה/ שעועית ולתת לזה רתיחה.

  4. לסדר את החצילים מעל בצורה יפה ולבשל על אש קטנה במשך חצי שעה.

  5. בתאבון! המתכון של אימי היקרה ציונה שתחי'.