לןגן

עוף תפוח אמה גזר ואפונה ברוטב אדום

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 29/03/2015 | 13:26
עוף תפוח אמה גזר ואפונה ברוטב אדום

תקציר המתכון: ללקק את האצבעות טעים הילדים שלי מזה אהבו.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים את השוקיים ומרתיחים 10 דקות במים.

  2. לבינתיים מטגנים בצל עד להזהבה ואז מוסיפים את שוקי העוף מכל צד מוסיפים כוס מים רותחים .

  3. בקערה שמים רסק עגבניות והתבלינים ועוד 2 כוסות מים רותחים ושופכים על העוף מידי פעם מנערים את הסיר.

  4. מוסיפים את הגזר ,האפונה והתפוח אדמה ונותנים בישול של 30 דקות. מפזרים את הכוסברה הקצוצה.

  5. אפשר להגיש עם אורז לבן.

  6. בתיאבון(: