לןגן

פאי תפוחים

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 19/09/2015 | 00:44
פאי תפוחים

תקציר המתכון: עוגת תפוחים מהסרטים….

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לתחתית:

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים של הבצק לבצק רך וחלק לעטוף בניילון נצמד ולקרר 30 דק

  2. למלית: לקלף את תפוחי העץ ולגרד במגרדת גסה בקערה גדולה להוסיף את כל התבלינים הקמח ותפוחי העץ המגורדים לערבב בעדינות הערה: אם יש יותר מידי נוזלים מהתפוחים ניתן להוסיף עוד כף של קמח

  3. לחלק את הבצק ל2 לרדד את הבצקים חלק אחד של הבצק המרודד לכסות את התבנית והדפנות 2 ממ עובי

  4. לשפוך בפנים את המלית באופן שווה

  5. החלק השני לחתוך לרצועות ארוכות 1 סמ

  6. להתחיל מצד אחד של התבנית ולהניח את הרצועות במרחק של 1 סמ לעצב שתי וערב או כל עיצוב שבא לכם

  7. למרוח את הביצה הטרופה מעל הרצועות לפזר מעט סוכר מעל

  8. 180 לאפות בתנור שחומם מראש שעה

  9. לקרר כ15 דק לפני שמשחררים את העוגה מן התבנית

  10. בתאבון ובהצלחה