לןגן

עוגיות דומינו

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 29/03/2015 | 13:04
עוגיות דומינו

תקציר המתכון: עוגיות דומינו שכל ילד יאהב

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבל במיקסר עם חלק וו גיטרה את החמאה הסוכר והמלח עד שמתקבלת תערובת אוורירית . מוסיפים את הביצה והשוקולית ומערבלים טוב מוסיפים את הקמח והאבקת אפייה עד שנבלע. לא יותר מידי זה יפגע במרקם העוגיות.

  2. לאחר מכן עוטפים בניילון נצמד את הבצק ומניחים במקרר לשעה.

  3. מוצאים מהמקרר ועל שיש מקומח בעזרת מערוך מקומח פותחים לצורת ריבוע לוקחים גלגלת של פיצה ומיישרים פינות.

  4. ושוב לוקחים את גלגלת הפיצה וחותכים למלבנים טיפה רחבים ושמים כל מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  5. שמים את הסוכריות בצורת דומינו.

  6. מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות בין 15 -ל20 דקות.

  7. והרי לכם עוגייה משעשעת וטעימה.

  8. בהצלחה(: